ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εurostat: Στο 8,1% η ανεργία στην Ευρωζώνη τον Αύγουστο

Εurostat: Στο 8,1% η ανεργία στην Ευρωζώνη τον Αύγουστο

Μικρή αύξηση σημείωσε η ανεργία στην Ευρωζώνη τον Αύγουστο, συνεχίζοντας για πέμπτο μήνα την ανοδική τάση της.

Καταγράφοντας μικρή αύξηση, η ανεργία διατήρησε στην ευρωζώνη για πέμπτο μήνα την ανοδική τάση της και διαμορφώθηκε το Αύγουστο στο 8,1% έναντι 8% τον Ιούλιο και 7,5% τον Αύγουστο του 2019.

Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), που επικαλείται το ΑΜΠΕ, η ανεργία στην ΕΕ αυξήθηκε στο 7,4% από 7,3% και 6,6%, αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Eurostat εκτιμά ότι 15,603 εκατομμύρια άντρες και γυναίκες ήταν άνεργοι τον Αύγουστο, από τους οποίους τα 13,188 εκατομμύρια στην Ευρωζώνη. Σε σχέση με τον Ιούλιο, ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 238.000 στην Ευρωζώνη και κατά 251.000 στην ΕΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.