ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο ιδρυτής της Zappos, Tony Hsieh – Ο επιχειρηματίας που «έτρεμε» ο Τ.Μπέζος της Amazon

Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο ιδρυτής της Zappos, Tony Hsieh – Ο επιχειρηματίας που «έτρεμε» ο Τ.Μπέζος της Amazon

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 46 ετών άφησε ο ιδρυτής της Zappos, Tony Hsieh, σοκάροντας τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα νέα, με το CNN να αναφέρει ότι ο θάνατος του οφείλεται σε τραυματισμό από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ.

Απόφοιτος του Χάρβαρντ, ο Tony Hsieh υπήρξε πρωτοπόρος της ψηφιακής εποχής. Έγινε μέλος του Zappos το 1999 όταν ακόμη ονομαζόταν ShoeSite.com και ηγήθηκε της εταιρείας για δύο δεκαετίες. Το 2009 η Amazon αγόρασε την εταιρεία έναντι 1,2 δισ. δολαρίων και ο Hsieh διατήρησε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έως και την παραίτησή του τον περασμένο Αύγουστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εξαγορά της εταιρείας από τον Τζεφ Μπέζος υπήρξε δηλωτική της απειλής και αλλά και του θαυμασμού που ένιωθε ο ιδιοκτήτης της Amazon για το εν λόγω brand.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.