ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο ρεκόρ για το Bitcoin: Σχεδόν στα 50.000$ η τιμή του

Νέο ρεκόρ για το Bitcoin: Σχεδόν στα 50.000$ η τιμή του

Η τιμή του κρυπτονομίσματος του Bitcoin έφτασε σε νέο ρεκόρ το πρωί της Τρίτης, πλησιάζοντας τα 50.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «CoinMarketCap», η αξία του Bitcoin αυξήθηκε 5,43% την Τρίτη, με την τιμή του να «σκαρφαλώνει« στα 49.605 δολάρια. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα δεδομένα που προσφέρει η «Binance», το Bitcoin έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών φτάνοντας τα 49.998 δολάρια.

Το τελευταίο ρεκόρ στην τιμή του κρυπτονομίσματος είχε καταγραφεί την Κυριακή, όταν έφτασε και πάλι κοντά στο όριο των 50.000 δολαρίων, με την τιμή του να ξεπερνά τα 49.700 δολάρια. Ωστόσο, τη Δευτέρα, υποχώρησε στα 45.914 δολάρια στις ασιατικές ώρες διαπραγμάτευσης.

Το «ράλι» ανόδου των τελευταίων εβδομάδων που σημειώνει το Bitcoin φέρεται να καθοδηγείται από μια παγκόσμια μετατόπιση των επενδυτών και της γενικότερης δημόσιας στάσης έναντι των κρυπτονομισμάτων.

Την περασμένη εβδομάδα, η τιμή του Bitcoin ανέβηκε στα ύψη καθώς η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων Tesla, του Έλον Μασκ, επιβεβαίωσε επένδυση ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον κρυπτογράφηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.