Ο Ο.Βράνιες καταγγέλλει πως δέχθηκε απειλές για να στήσει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018

Ο Ο.Βράνιες καταγγέλλει πως δέχθηκε απειλές για να στήσει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018

«Βόμβα» έριξε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ογκνιεν Βράνιες για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός στην εκπομπή «Usijanje» και μεταφέρει η Kurir δέχθηκε απειλές για να στήσει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018, το ματς που είχε διακοπεί εξαιτίας της εισόδου του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο παρουσία των μπράβων του. Το ματς που διακόπηκε από τον διαιτητή Κομίνη, τον οποίο απειλούσε ο Λούμπος Μίχελ.

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν συμφώνησε και ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με αυτό το γεγονός. Παράλληλα τόνισε ο Βράνιες πως είχε δεχθεί και απειλές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως του είπαν «θα έρθουμε Θεσσαλονίκη και θα κάνουμε τα πάντα σε εσένα».

Οσα είπε ο Βράνιες

Εχεις παίξει ποτέ ένα παιχνίδι που θεωρούσες ότι είναι στημένο;

-«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έπαιξα ένα στημένο παιχνίδι, δεν ξέρω. Φημολογήθηκε ενώ έπαιζα στην Ελλάδα ότι αμφισβητήθηκαν πολλά παιχνίδια, αλλά δεν συμμετέχω σε αυτά. Είμαι αντίπαλος όλων αυτών των μαφιών».

Εχει συμβεί ποτέ κάποιος να σας προσφέρει χρήματα για να στήσετε παιχνίδι;

«Είχα αυτή την εμπειρία όταν έπαιζα για την ΑΕΚ. Καθόμουν στο σπίτι μου ένα βράδυ, το τηλέφωνο χτύπησε. Αποδείχθηκε ότι ήταν ποδοσφαιρικός παράγοντας από τη Σερβία. Προσπάθησε να στήσει ένα παιχνίδι που όλοι ξέρουν καλά. Ηταν ένας αγώνα που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έβγαλε όπλα. Ηταν ένας αγώνας για το πρωτάθλημα Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Προσπάθησε να με απειλήσει. Δεν συμφώνησα σε αυτό και ενημέρωσα το σωματείο σχετικά. Το δικό μου κλαμπ αντέδρασε».

Σας πρόσφερε κάτι ξεχωριστό;

«Προσπάθησε με κάθε τρόπο. Ξεκίνησε με μια ευχάριστη συνομιλία, και μετά άρχισε να απειλεί ότι οι άνθρωποι του θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τα πάντα για μένα. Τους είπα, ελάτε και θα δούμε τι θα συμβεί».

Φοβήθηκες;

«Δεν φοβόμουν καθόλου, γιατί ξέρω ποιος είναι ο πρόεδρος του συλλόγου μου. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να χάσουν, όχι εγώ».

Έχετε μιλήσει με άλλους ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, διευθυντές; Ποιες είναι οι εμπειρίες τους;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μίλησα πολύ γιατί ειλικρινά δεν με νοιάζει ποτέ. Για μένα, τα χρήματα δεν είναι τίποτα μπροστά στη ζωή. Δεν είναι το να πάρεις χρήματα. Θα πωλούσες τον εαυτό σου, την ομάδα σου, τον προπονητή σου, τους οπαδούς που προσφέρουν στήριξε στους παίκτες. Δεν υπάρχει ποσό για το οποίο θα έκανα αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.