ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

BioNTech: Αυξάνει τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις εμβολίων κορωνοϊού στα 15 δις δολάρια

Η μετοχή της BioNTech σημειώνει κέρδη 8,1% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street

BioNTech: Αυξάνει τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις εμβολίων κορωνοϊού στα 15 δις δολάρια

Η BioNTech, καθώς αυξάνονται οι παραγγελίες από διάφορες χώρες που προσπαθούν να επιταχύνουν τα εμβολιαστικά τους προγράμματα, αύξησε την εκτίμηση για τις πωλήσεις των εμβολίων κατά του κορωνοϊού στα 12,4 δισεκατομμύρια ευρώ (15,1 δισεκατομμύρια δολάρια) για φέτος από 9,8 δισ. ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε η BioNTech, μαζί με την Pfizer, με την οποία ανέπτυξαν από κοινού το εμβόλιο, έχουν ήδη συνάψει συμβόλαια για την παράδοση περίπου 1,8 δισεκατομμύρια δόσεων του εμβολίου τους φέτος.

«Διευρύνουμε την πρόσβαση σε νέους πληθυσμούς και γεωγραφικές περιοχές και αντιμετωπίζουμε τις αναδυόμενες μεταλλάξεις», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech, Ugur Sahin, όπου τόνισε επίσης ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και έναντι των μεταλλάξεων.

Καθώς η ζήτηση για το εμβόλιό του που αναπτύχθηκε με την τεχνολογία του αγγελιαφόρου RNA, η Pfizer και η BioNTech έχουν επανειλημμένως αυξήσει τους παραγωγικούς τους στόχους, αυξάνοντας παράλληλα τα πιθανά έσοδά τους.

Η Pfizer την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι οι συμφωνίες που έχει υπογράψει θα αποφέρουν 26 δισ. δολάρια σε επίπεδο πωλήσεων φέτος – ποσό που μοιράζονται οι δύο εταιρείες. Η BioNTech έχει επίσης έσοδα από άμεσες πωλήσεις.

Η μετοχή της BioNTech σημειώνει κέρδη 8,1% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, η BioNTech και η Pfizer δήλωσαν ότι θα παρασκευάσουν έως και 3 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου τους φέτος και ακόμη περισσότερες το 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.