Σε μποϊκοτάζ των ισραηλινών προϊόντων καλούν σύλλογοι και οργανώσεις στην Τουρκία

Σε μποϊκοτάζ των ισραηλινών προϊόντων καλούν σύλλογοι και οργανώσεις στην Τουρκία

Σε μποϊκοτάζ των ισραηλινών προϊόντων στην Τουρκία καλούν Τούρκοι πολίτες και οργανώσεις εξαιτίας των βομβαρδισμών στην Γαζα. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ «οι πολίτες στην Τουρκία αντέδρασαν έντονα κατά των βομβαρδισμών του Ισραήλ στη Γάζα. Έτσι δημοσιεύτηκαν στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκκλήσεις για μποϊκοτάζ των ισραηλινών αγαθών.»

Ποια είναι όμως τα αγαθά αυτά; Σύμφωνα με τα στοιχεία για το 2020 το Ισραήλ πραγματοποίησε εξαγωγές ύψους 1,41 δισ.$ στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η εξαγωγές αφορούν χημικά προϊόντα, πλαστικά, ορυκτέλαια, ηλεκτρονικές συσκευές και ηλεκτρονικά εξαρτήματα, σιδηρομεταλλεύματα, ιατρικά προϊόντα, χαρτοπολτός και μηχανήματα γενικής φύσεως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.