Πτώση 5 σεντς στην τιμή του πετρελαίο έκανε είσοδο το 2018

Πτώση 5 σεντς στην τιμή του πετρελαίο έκανε είσοδο το 2018

Πτώση των 5 σεντς, δλδ στα 60,37 δολάρια το βαρέλι κατέγραψε η τιμή του αμερικάνικου αργού (WTI).

Οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν την Τρίτη, καταγράφοντας ωστόσο νέα υψηλά από τα μέσα του 2015 στις αρχές της συνεδρίασης, καθώς οι μεγάλοι αγωγοί στη Λιβύη και το Ηνωμένο Βασίλειο λειτούργησαν και πάλι και η αμερικανική παραγωγή έφτασε στο υψηλότερο σημείο εδώ και περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες.

Ήταν για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2014 που το αμερικανικό αργό και το Brent άνοιξαν το έτος πάνω από 60 δολάρια το βαρέλι, ενισχυμένα από τις μεγάλες αντι-κυβερνητικές συγκεντρώσεις στο Ιράν και τις συνεχιζόμενες περικοπές της παραγωγής από τον ΟΠΕΚ και τη Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τιμή του αμερικάνικου αργού (WTI) κατέγραψε πτώση 5 σεντς στα 60,37 δολάρια το βαρέλι. Νωρίτερα έφτασε έως τα 60,74 δολάρια, στο υψηλότερο σημείο από τον Ιούνιο του 2015.
Τα Brent, διαμορφώθηκε στα 66,49 δολάρια το βαρέλι, με πτώση 38 σεντς. Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης άγγιξε τα 67,29 δολάρια, η υψηλότερη τιμή από τον Μάιο του 2015.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.