ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η GlaxoSmithKline αγοράζει τη Novartis για 13 δισεκατομμύρια δολάρια (upd)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η GlaxoSmithKline αγοράζει τη Novartis για 13 δισεκατομμύρια δολάρια (upd)

(Ανανέωση 10:42) Σύμφωνα με το Reuters η μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει το 36,5% της Novartis έναντι 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Η GlaxoSmithKline την περασμένη εβδομάδα είχε επιχειρήσει να εξαγοράσει την Pfizer.

Με την αγορά αυτή η GlaxoSmithKline θα ελέγχει προιόντα παγκοσμίως γνωστά και δημοφιλή όπως την οδοντόκρεμα Sensodyne, το παυσίπονο Panadol, το Voltaren και τα επιθέματα κατά του καπνίσματος Nicotinell.

Η εξαγορά θα έχει ολοκληρωθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Τα χρήματα από την εξαγορά θα χρησιμοποιοηθούν από τη Novartis για την επέκταση των δραστηριοτήτων της, όπως ανακοινώθηκε από τα κεντρικά της γραφεία στην Βασιλεία της Ελβετίας.

Η μετοχή της Novartis εκτινάχθηκε στο 2,2% στην προσυνεδριακή διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο της Ζυρίχης.


(Αρχικό κείμενο 10:36) Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuter η GlaxoSmithKline θα δώσει 13 δισ. δολάρια μετρητά για την εξαγορά της Novartis

Αλλάζει χέρια το 36,5% των μετοχών της εταιρείας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα σε λίγο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.