ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Rolls-Royce θέλει να φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο

Η Rolls-Royce θέλει να φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο

Η βρετανική εταιρεία Rolls-Royce, που κατασκευάζει κινητήρες για αεροσκάφη, επιβεβαίωσε σήμερα ότι έπειτα από σκέψεις σκοπεύει να φύγει από το Ντέρμπι της Βρετανίας, όπου βρίσκεται η έδρα της και να μεταφερθεί στη Γερμανία, καθώς αυξάνεται η αβεβαιότητα για το εάν το σχέδιο της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι θα λάβει την έγκριση του κοινοβουλίου.

Ο όμιλος δήλωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ευρωπαϊκο Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας σχετικά με αυτή τη μεταφορά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ενδεχόμενου Brexit.

Ωστόσο η Rolls-Royce τόνισε ότι αυτή η μεταφορά αποτελεί μια «προληπτική και αναστρέψιμη τεχνική ενέργεια» η οποία δεν θα επηρεάσει τις θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι τα ετήσια κέρδη της αναμένεται να αυξηθούν, με την μετοχή της να σημειώνει αύξηση 3%.

Σύμφωνα με την εταιρεία, λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της την απόφαση της Κυβέρνησης να καθυστερήσει την ψηφοφορία της συμφωνίας αποχώρησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης μέχρι να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει συμφωνία και μεταβατική περίοδος», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.