ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρετανία: Περίπου 4.500 απολύσεις ετοιμάζεται να κάνει η αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar Land Rover

Βρετανία: Περίπου 4.500 απολύσεις ετοιμάζεται να κάνει η αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar Land Rover

Η μεγαλύτερη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar Land Rover (JLR) ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην περικοπή περίπου 4.500 θέσεων εργασίας, κυρίως στην εγχώρια αγορά, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει την επιβράδυνση στην Κίνα και τη μείωση της ζήτησης για οχήματα ντίζελ.

Η εταιρία, που απασχολεί περίπου 40.000 εργαζομένους στη Βρετανία, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων στο εργοστάσιο του Γουολβερχάμπτον, και θα δημιουργήσει ένα νέο κέντρο συναρμολόγησης μπαταριών κοντά στο Μπέρμιγχαμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Λαμβάνουμε αποφασιστικά μέτρα προκειμένου να επιτύχουμε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη υπό το φως των πολλών γεωπολιτικών και ρυθμιστικών προβλημάτων καθώς και των τεχνολογικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Ραλφ Σπεθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.