Warner Bros: Αποχωρεί ο «ισχυρός» άνδρας της θρυλικής εταιρείας μετά το ερωτικό σκάνδαλο

Warner Bros: Αποχωρεί ο «ισχυρός» άνδρας της θρυλικής εταιρείας μετά το ερωτικό σκάνδαλο

Παραιτείται από την θέση του ο διευθύνων σύμβουλος των στούντιο της Warner Bros, Κέβιν Τσουτζιχάρα. Τσουτζιχάρα, εδώ και εβδομάδες βρίσκεται αντιμέτωπος με όργιο φημών σχετικά με τη φερόμενη ερωτική σχέση του με νεαρή Βρετανίδα ηθοποιό, την οποία βοήθησε να πάρει ρόλους.

«Θα είναι προς το συμφέρον της Warner Media, της Warner Bros, των εργαζομένων μας και των εταίρων μας ο Κέβιν να απομακρυνθεί των καθηκόντων του προέδρου και γενικού διευθυντή της Warner Bros» σημειώνεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλιου Τζον Στάνκεϊ.

«Ο Κέβιν αναγνωρίζει ότι τα σφάλματά του δεν συνάδουν με τις προσδοκίες της κοινωνίας, σχετικά με τη διοίκηση, κι ότι θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στην ικανότητά του να αναπτυχθεί» συνεχίζει το δελτίο τύπου, χωρίς, εντούτοις, να αναφέρει συγκεκριμένα το σκάνδαλο με τη φερόμενη ερωτική σχέση του με την ηθοποιό Σάρλοτ Κερκ.

Το σκάνδαλο

Αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πρόσφατα ότι ο Κέβιν Τσουτζιχάρα, ηλικίας 54 ετών, και η Σάρλοτ Κερκ, ηλικίας 26 ετών, είχαν συνάψει ερωτικό δεσμό το 2013. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο CEO της Warner είχε επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να προωθήσει την καριέρα της ηθοποιού και να τη βοηθήσει να κερδίσει ρόλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χωρίς, ωστόσο, κι ιδιαίτερη επιτυχία, αφού η 26χρονη εμφανίστηκε μόλις σε δύο ταινίες παραγωγής της Warner Bros, στο How to be single (2016) και «Ocean’s 8» (2018), και στις δύο περιπτώσεις σε μικρούς ρόλους. Οι δικηγόροι του Τσουτζιχάρα διέψευσαν επίσημα την όποια παρέμβασή του για την επιλογή του κάστινγκ σε αυτές τις ταινίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.