ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντροπή: Aφήνουμε τα ωραία μας λεφτά στα Σκόπια!

Ντροπή: Aφήνουμε τα ωραία μας λεφτά στα Σκόπια!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας των Σκοπίων, οι Έλληνες ήταν οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες στα Σκόπια τον Μάρτιο του 2013!

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι αλλοδαποί τουρίστες τον Μάρτιο του 2013 προέρχονται από την Ελλάδα (5.019 τουρίστες και 5.500 διανυκτερεύσεις), τη Σερβία (2.615 τουρίστες και 4.652 διανυκτερεύσεις) και την Τουρκία (2.578 και 3.856 διανυκτερεύσεις).

Το ποσοστό των Ελλήνων τουριστών, επί του συνόλου των αλλοδαπών τουριστών στα Σκόπια, ανήλθε, τον Μάρτιο του 2013, στο 22%, ενώ οι διανυκτερεύσεις τους στο 20,7% επί του συνόλου των διανυκτερεύσεων αλλοδαπών τουριστών.  

Ο αριθμός των τουριστών (αλλοδαπών και ημεδαπών) στα Σκόπια τον Μάρτιο του 2013 ανήλθε στις 34.495, αυξημένος κατά 7,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012, ενώ οι διανυκτερεύσεις ανήλθαν στις 73.241, αυξημένες κατά 10,2%.

Οι αφίξεις των αλλοδαπών τουριστών στα Σκόπια τον Μάρτιο του 2013, αυξήθηκαν κατά 18,4% σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2012 ,ενώ οι διανυκτερεύσεις τους αυξήθηκαν κατά 22,6%.Οι αφίξεις των ημεδαπών τουριστών κατά το ανωτέρω διάστημα μειώθηκαν κατά 8,8% και οι διανυκτερεύσεις τους κατά 4,5%.

Την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2013, ο αριθμός των τουριστών στα Σκόπια αυξήθηκε κατά 2,8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012, ενώ οι διανυκτερεύσεις αυξήθηκαν κατά 4,3%.

Αλήθεια, τόσο αξιόλογος τουριστικός προορισμός είναι άραγε τα Σκόπια; Ντροπή μας που τα επισκεπτόμαστε και μάλιστα εν μέσω τρομερής κρίσης για να… θαυμάζουμε τα αξιοθέατα του “λαμπρού ιστορικού παρελθόντος” τους!!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.