ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οριακή η πτώση στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

Οριακή η πτώση στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

Προς τα νότια κινείται η αγορά, δηλαδή σε μη τραπεζικές μετοχές καθώς μετά τα κέρδη στις Τράπεζες παρατηρούνται αυξημένοι όγκοι σε διάφορες μετοχές. Σταθερά πέριξ των 1060 μονάδων η αγορά σημειώνει οριακή πτώση, ωστόσο το χρήμα κινείται και πέραν των τραπεζών, όπως μαρτυρούν οι όγκοι σε ορισμένες μετοχές.

Τα περισσότερα κεφάλαια συγκεντρώνει η μετοχή του ΟΤΕ με διακίνηση πάνω από 850 χιλ. τεμάχια και άνοδο 1,55%. Την ίδια ώρα το ομόλογο του οργανισμού λήξεως 2018 κινείται μεταξύ 106,650 και 107,060 μονάδων βάσης.

Ορισμένες τοποθετήσεις και στην μετοχή του ΟΠΑΠ , με 234 χιλ. τεμάχια στα 7,56 ευρώ και άνοδο 0,53%. Πάνω από 500 χιλ. τεμάχια στην μετοχή της ΔΕΗ η οποία σημειώνει άνοδο 1,40% στα 7,96 ευρώ. Υψηλές συναλλαγές και στην MIG – όπου έχουν αλλάξει χέρια 5,7 εκατ. τεμάχια, με την μετοχή να σημειώνει κέρδη 9,09%.

Στα 236 τεμάχια έχουν φθάσει οι μετοχές που άλλαξαν χέρια στον Μυτιληναίο – ο οποίος χάνει οριακά 0,39%. Υψηλός ο όγκος συναλλαγών στα Σωληνουργεία Κορίνθου με 153 χιλ. τεμάχια και άνοδο 1,66%. Τον ίδιο όγκο έχει διακινήσει και η Χαλκόρ η μετοχή της οποίας ανεβαίνει 4%.

Ωστόσο, βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω των εξελίξεων στο Ιρακ με συμβόλαιο για την ΜΕΤΚΑ, αλλά και αναμενόμενες συνεργασίες στην Κίνα. Ο Γενικός Δείκτης με αυτές τις κινήσεις σημειώνει πτώση 0,35% φθάνοντας τις 1061 μονάδες.

Πάνω από 10 φορές η υπερκάληψη των ομολογιών στην Frigoglass

Εν τω μεταξύ πάνω από 10 φορές καλύφθηκε η έκδοση των 250 εκατ. δολαρίων της Frigoglass, και η τιμή του ομολόγου πήγε απευθείας στις 103 μονλάδες βάσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι έπρεπε , να τοποθετήσεις 500 χιλ. ευρώ για να λάβεις ομολογίες 100 χιλ. ευρώ.

Οριακά κέρδη για την Frigoglass, ωστόσο τα νέα ακόμη δεν έχουν αποτυπωθεί ακόμη. Με πτώση πάνω από 6% η μετοχή της Εθνικής στα 1,06 ευρώ, ενώ η μετοχή της Πειραιώς συνεχίζει το θετικό τέμπο. Ρευστοποιήσεις στην Alpha bank με πτώση πάνω από 9%.

Με κέρδη πάνω από 11% η Eurobank- εξαιτίας των πληροφοριών για ένταξη του Ταχυδρομικού και της Proton Bank στην τράπεζα και την πώληση σε δεύτερη φάση από το ΤΧΣ.    

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.