ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Κεδίκογλου για την αναδιάρθρωση της ΔΕΗ

Ο Κεδίκογλου για την αναδιάρθρωση της ΔΕΗ

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, παρουσίασε το σχέδιο αναδιάρθρωσης και αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ.

Ο κ. Κεδίκογλου πάντως τόνισε προς πάσα κατεύθυνση ότι ούτε απολύσεις θα γίνουν αλλά- και αυτό είναι το πιο σημαντικό- δεν θα πληγούν οι ευπαθείς ομάδες. «Δεν θα γίνουν απολύσεις, να το τονίσουμε αυτό και τμήμα του προσωπικού της ΔΕΗ θα πάει στη νέα εταιρεία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε ότι «το χρονοδιάγραμμα αναφέρεται ρητά ότι θα υπάρξουν δεσμεύσεις και σε θέματα προσωπικού και σε θέματα ευπαθών ομάδων».

Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ακόμη ότι «η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας είναι ένα μεγάλο εγχείρημα» και διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση πως «οι αυξήσεις για τις οποίες πολλά λέγονταν, δεν έγιναν. Θα προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Θα υπάρξει μια ιδιαίτερη μέριμνα στην Ελλάδα της κρίσης για τις ευπαθείς ομάδες», ξεκαθάρισε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κίνα και την μεγάλη ατζέντα θεμάτων που «κουβαλάει» μαζί του ο Αντώνης Σαμαράς. «Οι κινέζοι αναζητούν μια πύλη εισόδου στις ευρωπαϊκές αγορές», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ είπε «δεν σχολιάζω τη στάση Δασκαλόπουλου, πρέπει να δούμε τι λένε τα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΒ» και τόνισε ότι «το μείζον είναι η πορεία της οικονομίας».

«Δυστυχώς δεν υπήρχε άλλη λύση. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν ήταν δυνατόν να αφήσουμε σε ομηρεία 100.000 οικογένειες με θύματα τα παιδιά τους», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την επιστράτευση που ανήγγειλε η κυβέρνηση με αφορμή την απεργία των καθηγητών. «Ήταν προγραμματισμένο να το φτάσουν στα άκρα. Δεν μπορούσαμε να το αποτρέψουμε», συμπλήρωσε. «Δεν είναι κυβέρνηση εναντίον της ΟΛΜΕ, είναι και ΑΔΕΔΥ και Δικαιοσύνη». Και τόνισε ότι «οι δύο ώρες επιπλέον διδασκαλίας εξοικονομούν 300 εκατ. ευρώ». Και ξεκαθάρισε ότι οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά και κανείς δεν θα παίζει με τα νεύρα των παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.