ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βαρουφάκης Vs χρήστη twitter…

Βαρουφάκης Vs χρήστη twitter…

Ο Γιάννης Βαρουφάκης συνομιλεί στο twitter με χρήστη που τον κατηγορεί ως υπέρμαχο του Grexit και της επιστροφής στη δραχμή. Ο χρήστης τον κατηγορεί επίσης ότι χρησιμοποιεί πλέον αυτά τα επιχειρήματα για να πουλήσει τα βιβλία του.

Κι ο οικονομολόγος απαντά με σιγουριά – καθότι γνωστό πως λατρεύει την μηχανή του: «Κάνετε λάθος. Ποτέ δεν το είπα. Αν βρείτε έστω και μία αναφορά μου στην ανάγκη εξόδου από το ευρώ θα σας χαρίσω την μηχανή μου!».

Επίσης, απαντά στο γιατί παραιτήθηκε από τη θέση συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου. «Εφυγα το 2006 επειδή διέγνωσα έγκαιρα το καταστροφικό Σύστημα Γιώργου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.