Στον έλεγχο του Ι. Σαββίδη και επισήμως η ΣΕΚΑΠ

Στον έλεγχο του Ι. Σαββίδη και επισήμως η ΣΕΚΑΠ

H καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ περνά επισήμως πλέον  υπό τον έλεγχο του Ιβάν Σαββίδη, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το ύψος του τιμήματος της εξαγοράς της υπό εκκαθάρισης εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η τελευταία, υπογράφηκαν τα τελικά συμβόλαια για τη μεταβίβαση της ΣΕΚΑΠ στην Donskoy Tabak JSC, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Με τη μεταβίβαση επήλθαν αλλαγές και στη σύνθεση του Δ.Σ. της ΣΕΚΑΠ, καθώς εισήλθαν έξι νέα μέλη επιλογής της Donskoy, ενώ παρέμειναν πέντε παλαιά μέλη από την πλευρά της υπό εκκαθάρισης ΑΤΕ και του μετόχου μειοψηφίας, ΣΕΚΕ.

Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Σαποτνίτσνινκ Σεργκέι, α’ αντιπρόεδρος ο Ανέστης Καραπαπάζογλου, ενώ νέα μέλη ορίστηκαν οι Δημήτρης Πράτσος (πρ. Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ), Ιωάννης Μπίτος, (εντεταλμένος σύμβουλος), Βασίλειος Λειβαδίτης, Χρήστος Κοντογιώργος, Μαρία Γκοντσάρεβα (μέλος ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Άλκης Μαυροφύδης, Ντιάνα Ζουρελίδη και Ρομανώφ Σεργκέι.

Στην επικείμενη συνεδρίαση του ΔΣ, εκτός από την περαίωση των ζητημάτων της εξαγοράς, θα συζητηθεί και το ζήτημα της υλοποίησης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.