ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Καταστροφική η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ”

“Καταστροφική η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ”

  Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας των Φιλελεύθερων στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, Γκι Φέρχοφσταντ, μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν καταστροφική για τη χώρα και την Ευρώπη.

  Μάλιστα, ο επικεφαλής των Φιλελεύθερων, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας «ηλιθιότητα» την έξοδο από το ευρώ που υποστηρίζουν ορισμένα στελέχη του.

  Σύμφωνα με τον κ. Φέρχοφσταντ, αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, θα πρέπει να επανέλθει το εθνικό νόμισμα, η δραχμή.

  «Ποιος πληρώνει; Όχι οι ηγέτες, αλλά οι πολίτες που θα δουν τα χρήματα τους να χάνουν την αξία τους και θα χάσουν ένα τεράστιο μέρος της αγοραστικής τους δύναμης» διερωτήθηκε ο Γκι Φέρχοφσταντ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

  «Αν επαναφέρουμε τα εθνικά νομίσματα, επιστρέφουμε στις παλιές πολιτικές του παρελθόντος, με υποτιμήσεις νομισμάτων κάθε δυο τρία χρόνια, όπως συνέβαινε στο παρελθόν στην Ελλάδα και την Ιταλία. Δεν πρόκειται περί λύσης, αλλά περί παγίδας, στην οποία δεν πρέπει να πέσουμε» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.