ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Μέσω ιστολογίου ανακοινώθηκε πως τελικά θα δοθεί η παράταση που αναμενόταν για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε μέσω twitter ο Χάρης Θεοχάρης.

Ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, έπειτα από καταιγισμό ερωτήσεων που δέχθηκε, αναγκάστηκε να απαντήσει πως όντως θα δοθεί παράταση. Συγκεκριμένα, για τα φυσικά πρόσωπα η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα πρέπει να γίνει έως την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ για τα νομικά πρόσωπα η νέα προθεσμία είναι η 8η Ιουλίου.

Παράλληλα ο κ. Θεοχάρης έκανε γνωστό, , ότι όποιος κάνει τη δήλωση τον Ιούλιο θα μπορεί να πληρώσει το φόρο σε τρεις δόσεις, ενώ όσοι περιμένουν ως τον Αύγουστο θα καταβάλουν το ποσό σε δύο δόσεις.

Λίγο αργότερα το υπουργείο Οικονομικών έβγαλε αναλυτική ανακοίνωση με τις νέες προθεσμίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού φορολογικού μητρώου του φορολογούμενου.

Είναι οι εξής:

Για τα ψηφία: 1 και 2 έως και την 22η Ιουλίου 2013

για ψηφία: 3 και 4 έως και την 29η Ιουλίου 2013

για τα ψηφία: 5 και 6 έως και την 5η Αυγούστου 2013

για τα ψηφία: 7 και 8 έως και την 12η Αυγούστου 2013

για το ψηφίο: 9 έως και την 26η Αυγούστου 2013

και για το ψηφίο: 0 έως και την 30η Αυγούστου 2013

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων  defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.