ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Φορολογική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Φορολογική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Πρωτόκολλο για την τροποποίηση της Σύμβασης Αποφυγής της Διπλής Φορολογίας μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υπέγραψαν σήμερα οι υπουργοί Οικονομικών της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Γιάννης Στουρνάρας και Obaid Homeid Altayer.

Με την τροποποίηση αυτή, επιτυγχάνεται ουσιαστική σύγκλιση, τόσο με τις πάγιες ελληνικές θέσεις, όσο και με τις αρχές του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.) για την αποφυγή της διεθνούς διπλής φορολογίας, σηματοδοτώντας παράλληλα την απαρχή μιας φιλόδοξης οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Οι Συμβάσεις Αποφυγής της Διπλής Φορολογίας του Εισοδήματος και του Κεφαλαίου συνιστούν κρίσιμο εργαλείο για την ανάπτυξη ενός σταθερού επενδυτικού πλαισίου. Επίσης, συμβάλλουν σημαντικά στην εδραίωση της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών, διότι δημιουργούν μακροοικονομικές συνθήκες εμπιστοσύνης και ασφάλειας δικαίου, σχετικά με τις φορολογικές παραμέτρους.

Η σύναψη αυτού του Πρωτοκόλλου αποτελεί το πρώτο απαραίτητο βήμα για την προσέλκυση στην Ελλάδα επενδύσεων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που έχουν επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για σημαντικές επενδύσεις σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.