ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΔΗΜΑΡ: Καταψηφίζει φορολογικό – Υπερψηφίζει φόρο πολυτελείας

ΔΗΜΑΡ: Καταψηφίζει φορολογικό – Υπερψηφίζει φόρο πολυτελείας

«Εμείς θα συμπεριφερθούμε υπεύθυνα» απάντησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, όταν ρωτήθηκε, σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, εάν πρόκειται να συμπράξει κυβερνητικά στο μέλλον και πάλι με τους προέδρους της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, επισημαίνοντας ότι «η πολιτική είναι σε κίνηση και ο πολιτικός χρόνος είναι εξαιρετικά πυκνός και κάθε φορά έχει τα ιδιαίτερα στοιχεία του».

Ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι από το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση, η ΔΗΜΑΡ θα υπερψηφίσει τη διάταξη για τον φόρο πολυτελείας σε αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής κ.α., θα καταψηφίσει το κεφάλαιο για το φορολογικό, επειδή δεν έγιναν δεκτές οι επτά τροπολογίες που είχε καταθέσει, και τα άλλα κεφάλαια είναι αντικείμενο μελέτης.

Για το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί σχετικά με τη δημιουργία της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ θα το καταψηφίσει, αν δεν υιοθετηθεί η πρότασή της να είναι η νέα εταιρία «ο καθολικός διάδοχος της ΕΡΤ ΑΕ» και αυτή να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο. Επίσης, ανέφερε ότι στην ΕΡΤ ΑΕ παραβιάστηκε ο νόμος περί ομαδικών απολύσεων.

Τέλος, ο κ. Κουβέλης απηύθυνε πρόσκληση συσπείρωσης γύρω από τη ΔΗΜΑΡ για τη δημιουργία της μεγάλης παράταξης του σοσιαλδημοκρατικού χώρου. Όπως είπε, η ΔΗΜΑΡ δεν θέλει γίνει «ήπιος ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ» και σημείωσε πως η πρόσκλησή του δεν απευθύνεται στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στον κ. Βενιζέλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.