ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τηλεδιάσκεψη στις 24 Ιουλίου για τη δόση προς την Ελλάδα

Τηλεδιάσκεψη στις 24 Ιουλίου για τη δόση προς την Ελλάδα

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα εγκρίνουν την καταβολή της βοήθειας προς την Ελλάδα έπειτα από τηλεδιάσκεψη στις 24 Ιουλίου, αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο Ευρωπαίο αξιωματούχο που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Υπενθυμίζεται πως οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αποφάσισαν στις αρχές Ιουλίου να παράσχουν 3 δισ. ευρώ βοήθεια στην Ελλάδα, προκειμένου να επιτύχουν οικονομική ηρεμία, μέχρι τις γερμανικές εκλογές τον Σεπτέμβριο, αναφέρει το Bloomberg.

Τα 2,5 δισ. ευρώ θα καταβληθούν μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, ενώ τα υπόλοιπα 500 εκατ. ευρώ θα εκταμιευθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Τον Αύγουστο η Ελλάδα αναμένεται να λάβει και το μερίδιο της βοήθειας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, την καταβολή της υπο-δόσης των 2,5 δισ. ευρώ καλούνται να εγκρίνουν τα διοικητικά συμβούλια του Euro Working Group και του EFSF.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.