Υπεγράφη η συμφωνία για μείωση τιμών στην εστίαση

Υπεγράφη η συμφωνία για μείωση τιμών στην εστίαση

Υπεγράφη το μεσημέρι της Παρασκευής στο υπουργείο Οικονομικών η συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και εμπόρων για τη μετακύλιση της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση στις τιμές της αγοράς.

Από πλευράς κυβέρνησης τη συμφωνία επικύρωσαν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού και ο υφυπουργός, Αθ. Σκορδάς, ενώ από την πλευρά της αγοράς υπέγραψαν οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΒΕ, του ΣΕΤΕ, του Συνδέσμου Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

Ο κ. Στουρνάρας τόνισε την ανάγκη η μείωση του ΦΠΑ να μην οδηγήσει σε μείωση των φορολογικών εσόδων και ζήτησε την ενεργή συμμετοχή των επιχειρήσεων, ώστε να πετύχει το μέτρο.

Ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για δοκιμαστικό μέτρο και χαρακτήρισε ως συμφωνία τιμής την συνεννόηση κυβέρνησης επιχειρήσεων για τη μείωση των τιμών. Παρουσίασε δε το σήμα που θα δίνεται στα καταστήματα που θα μειώνουν τις τιμές .

Η κ. Κεφαλογιάννη είπε ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να περιφρουρήσει την επιτυχία του μέτρου και κάλεσε τους καταναλωτές να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις που θα περιορίσουν τις τιμές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.