ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λουκέτο στον Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου

Λουκέτο στον Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου

Την παύση της λειτουργίας του Ελληνικού του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) αναμένεται να φέρει η ανακοίνωση της δημιουργίας του νέου Ελληνικού Οργανισμού Επενδύσεων και Εξαγωγών Α.Ε – Invest and trade in Greece Agency.

O Eλληνικός Οργανισμός Επενδύσεων και Εξαγωγών Α.Ε θα σηκώσει το βάρος της εφαρμογής της εθνικής στρατηγικής για τις εξαγωγές τα επόμενα χρόνια. Οι δραστηριότητες του ΟΠΕ αφορούν περισσότερες από 2.000 εξαγωγικές επιχειρήσεις ενώ ο οργανισμός απασχολεί 35 άτομα.

Σύμφωνα με την Real News το ακίνητο που στεγάζεται ο ΟΠΕ θα παραχωρηθεί στο νέο οργανισμό, στον οποίο και μεταβιβάζονται αυτοδικαίως το σύνολο των στοιχείων της κινητής περιουσίας του ΟΠΕ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ειδικά για το θέμα των υπό εξέλιξη δράσεων του ΟΠΕ υπάρχει ανησυχία, μιας και έχουν ήδη δρομολογηθεί δύο μεγάλες εκθέσεις στην Κολωνία (Anuga) και στο Ντουμπάι, με τη βεβαιωμένη συμμετοχή 250 ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.