Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ

Μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του 33% του ΟΠΑΠ στην Emma Delta, ο Οργανισμός ανακοίνωσε το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ορίστηκε ο Τσέχος Καμίλ Ζίγκλερ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ:

«Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το Ν. 3340/2005 και την απόφαση 3/347/12-07-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι:

α) το Διοικητικό Συμβούλιο στην 38η Συνεδρίασή του της 11ης Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:30, μετά την παραίτηση των Μελών του, κ.κ. Παναγιώτη Κολιοπάνου του Φιλίππου, Δέσποινας Λασκαρίδου του Σάββα, Επαμεινώνδα Λεκέα του Ιωάννη, Θεοφάνη Μουστακάτου του Εμμανουήλ, Γρηγορίου Φελώνη του Βασιλείου, Γεωργίου Συμεωνίδη του Χρήστου και Ευθυμίας Χαλάτση του Χαραλάμπους, εξέλεξε σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων τους κ.κ. Kamil Ziegler, Pavel Horak, Michal Houst, Γεώργιο Μελισσανίδη, Χρήστο Κοπελούζο, Pavel Saroch, Igor Rusek και συγκροτήθηκε σε Σώμα.

β) το Διοικητικό Συμβούλιο στην 39η αυτόκλητη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της 11ης Οκτωβρίου.2013 και ώρα 13:00, μετά την παραίτηση των Μελών του, κ.κ. Κωνσταντίνου Λουρόπουλου του Γεωργίου, Στέφανου Παντζόπουλου του Γιαννούλη και Κωνσταντίνου Φουλίδη του Ιωάννη, εξέλεξε σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων, τους κ.κ. Konstantin Yanakov, Marco Sala, Rudolf Jurcik.

Στη συνέχεια το Δ.Σ ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της Εταιρείας, ως ακολούθως:

Kamil Ziegler, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος,

Σπύρος Φωκάς, Αντιπρόεδρος Α’, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

Pavel Horak, Αντιπρόεδρος Β’, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

Michal Houst, Εκτελεστικό Μέλος,

Γεώργιος Μελισσανίδης, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

Xρήστος Κοπελούζος, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

Pavel Saroch, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

Konstantin Yanakov, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

Marco Sala, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

Igor Rusek, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,

Rudolf Jurcik, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Οι ανωτέρω αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με το άρθρο 7β’ του Κ.Ν. 2190/1920, στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΠΑΠ Α.Ε.».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.