ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το 10% της ΕΥΔΑΠ απέκτησε το fundPaulson

Το 10% της ΕΥΔΑΠ απέκτησε το fundPaulson

Στην πώληση του 10% της ΕΥΔΑΠ, που αντιστοιχεί σε 10,64 εκατομμύρια μετοχές, προχώρησε η τράπεζα Πειραιώς, μέσω πακέτου στο Χρηματιστήριο.Αγοραστής του πακέτου είναι το αμερικανικό fund Paulson, εξέλιξη που αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην ΕΥΔΑΠ μια εταιρεία με προοπτικές και καλή μερισματική απόδοση.

Να σημειωθεί ότι το fund Paulson είναι βασικός μέτοχος στην τράπεζα Πειραιώς.

Το πακέτο ήταν συνολικής αξίας 86,2 εκατ. ευρώ ή 8,10 ευρώ ανά μετοχή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Πειραιώς, επειδή στα λογιστικά της βιβλία είχε αποκτήσει με πολύ χαμηλό κόστος κτήσης το 10% της ΕΥΔΑΠ, από το deal αυτό αποκομίζει καθαρό κέρδος ύψους 57 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η τράπεζα Πειραιώς ήλεγχε το 10% της ΕΥΔΑΠ, μέσω της ΑΤΕΒank που απέκτησε το 2013.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.