ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε τις επτά ελληνικές εταιρείες που είναι ανάμεσα στις 110 κορυφαίες της Ευρώπης [λίστα]

Δείτε τις επτά ελληνικές εταιρείες που είναι ανάμεσα στις 110 κορυφαίες της Ευρώπης [λίστα]

Σημαντική διάκριση για επτά ελληνικές εταιρείες οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στη λίστα με τις 110 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στο πλαίσιο των European Business Awards 2014-2015.

Τα αποτελέσματα ανακοίνωσε η RSM Greece σε έναν διαγωνισμό στον οποίο οι καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης διακρίθηκαν με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur». 

Σε αυτές περιλαμβάνονται επτά ελληνικές εταιρείες που παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν.

Οι επτά ελληνικές επιχειρήσεις ανάμεσα σε στους 110 «Ruban d’ Honneur Recipients» που προκρίνονται στον τελικό είναι οι εξής:

GREEN – GREEK ENVIRONMENTAL & ENERGY NETWORK SA (The Business of the Year Award with Turnover of 26-150 m euro).

AB Vassilopoulos (The Award for Environmental & Corporate Sustainability).

ONEX (The RSM Entrepreneur of the Year Award).

Coffee Island (The Growth Strategy of the Year Award).

PHARMATHEN (The Growth Strategy of the Year Award).

Genisis Pharma (The Chairman’s Selection).

Spetses Mini Marathon (The Chairman’s Selection).

Παράλληλα, συνεχίζεται και η ψηφοφορία του κοινού η οποία θα αναδείξει τον National Public Champion, δηλαδή την εταιρεία από τους εθνικούς πρωταθλητές (National Champions) της κάθε χώρας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής θα ανακοινωθούν στις 3 Μαρτίου και οι National Public Champions της κάθε χώρας θα παραμείνουν στην διαδικασία ψηφοφορίας η οποία θα συνεχιστεί πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάδειξη του European Public Champion.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του European Public Champion θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.