ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αποτελεσματικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ στα σύνορα για λαθρεμπόριο καυσίμων

Αποτελεσματικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ στα σύνορα για λαθρεμπόριο καυσίμων

Στα σύνορα με την Αλβανία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία, διεξάγει ελέγχους το ΣΔΟΕ για το λαθρεμπόριο καυσίμων, κυρίως πετρελαίου κίνησης.

Στο πλαίσιο των ελέγχων συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, δύο Έλληνες και ένας Σκοπιανός υπήκοος, οι οποίοι εισήγαγαν αφορολόγητα ή νοθευμένα καύσιμα και στον καθένα επιβλήθηκε πρόστιμο 4.500 ευρώ.

Σε ελέγχους για παραβάσεις του ΦΠΑ αποκαλύφθηκε εικονική συναλλαγή με πλαστό τιμολόγιο ύψους 610.000 ευρώ μεταξύ της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας και ενός κρατούμενου στις φυλακές.

Σε άλλη περίπτωση, συνταξιούχος που λάμβανε επίδομα ΕΚΑΣ, φέρεται να διατηρεί ατομική επιχείρηση υπηρεσιών ιδιωτικής φύλαξης και να εκδίδει 15 τιμολόγια παροχής υπηρεσιών ύψους 11.128.131 ευρώ. .

Από ελέγχους του ΣΔΟΕ μπήκε, τέλος 1.087.000 ευρώ από  εκποίηση κατασχεμένων καυσίμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.