ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νοβότνι: “Η Ελλάδα πρέπει να πάρει μια πολιτική απόφαση σύντομα”

Νοβότνι: “Η Ελλάδα πρέπει να πάρει μια πολιτική απόφαση σύντομα”

Ο διοικητής της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Εβαλντ Νοβότνι, σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας τάχθηκε υπέρ της άμεσης λήψης μιας πολιτικής απόφασης που θα δίνει στην Ελλάδα την ευκαιρία για την περαιτέρω εξέλιξή της μέσα από μια επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής.

«Πρόκειται για πολιτική απόφαση και δεν επιτρέπεται να καθυστερήσει, διότι στα μέσα Νοεμβρίου, η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με πληρωμές», τόνισε ο Εβαλντ Νοβότνι, επισημαίνοντας ότι «η χώρα έχει βαθιά διαρθρωτικά προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν μέσα σε δύο χρόνια».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι σκόπιμο να δοθεί στην Ελλάδα περισσότερος χρόνος, ενώ και η ίδια θα πρέπει να συμβάλει από την πλευρά της. «Κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί πως η χώρα δεν έχει κάνει ήδη πολλά, όπως για παράδειγμα στο θέμα του ελλείμματος που μειώθηκε σημαντικά» είπε ο Εβαλντ Νοβότνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.