ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σταϊκούρας: “Αχνά μεν, αλλά θετικά δείγματα γραφής δείχνουν ανατροπή του αδιεξόδου”

Σταϊκούρας: “Αχνά μεν, αλλά θετικά δείγματα γραφής δείχνουν ανατροπή του αδιεξόδου”

Αισιόδοξος για την εικόνα της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας κάνοντας λόγο στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2013 για αχνές, πλην όμως θετικές, ενδείξεις αναστροφής του κλίματος, μίλησε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε, «το στοίχημα μέρα με τη μέρα κερδίζεται, όχι με επικοινωνιακούς τακτικισμούς, αλλά με ταπεινότητα, σκληρή δουλειά και ρεαλισμό».

«Οφείλουμε όλοι με αντικειμενικότητα, επιμονή και υπομονή να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που δίνει η χώρα. Ο αγώνας, που δίνουμε, είναι αγώνας αντοχής και όχι ταχύτητας. Βρισκόμαστε μπροστά στην εθνική επιλογή να προχωρήσουμε αταλάντευτα μπροστά, για να βγούμε από το τούνελ και όχι να φλερτάρουμε με πισωγυρίσματα ή άλματα στο κενό» σημείωσε ο κ. Σταϊκούρας και απευθυνόμενος στην Αριστερά πρόσθεσε: «Ο κ. Αλαβάνος έχει πει ότι άλλος δρόμος εντός της Ευρωζώνης δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι ενότητα, σχέδιο, αισιοδοξία, έλλογη συμπεριφορά, συλλογικότητα. Η επιλογή είναι μία. Να πετύχουμε».

Και ο Χ. Σταϊκούρας κατέληξε: «Με τη στρατηγική μας επιτυγχάνεται το τέλος του καθοδικού κύκλου της Οικονομίας. Υπάρχουν αχνά μεν, αλλά θετικά, δείγματα γραφής που δείχνουν εικόνα ανατροπής του αδιεξόδου και επιτρέπουν τη διαμόρφωση θετικών προσδοκιών της οικονομίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.