Και η Neoset υπέβαλε αίτηση πτώχευσης!

Και η Neoset υπέβαλε αίτηση πτώχευσης!

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα οδηγεί σε πτώχευση ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, με τελευταίο κρούσμα αυτό της Neoset, μίας εταιρείας που στην 30χρονη παρουσία της έγραψε ιστορία στον κλάδο του επίπλου στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία υπέβαλε αίτηση για την υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, καθώς δεν άντεξε το βάρος των υψηλών υποχρεώσεων, δραστηριοποιούμενη σε ένα κλάδο που παρουσιάζει σοβαρή κάμψη.

Η Neoset εμφάνισε το 2011 ζημιές 7,8 εκατ. ευρώ και υποχρεώσεις ύψους 53,1 εκατ. ευρώ., ενώ ταα ίδια κεφάλαιά της είχαν διαμορφωθεί στα 25,5 εκατ. ευρώ, σε σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα, έναντι των 33,4 εκατ. ευρώ το 2010.

Η Neoset είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στο χώρο του επίπλου, με τουλάχιστον 100 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα για όλα τα εμπορικά της σήματα (Neoset, Neoset Κουζίνα, Νεοκατοικείν, Skouropoulos, Neowood).

Διαθέτει βιομηχανικές εγκαταστάσεις 65.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων, ενώ έχει διεθνή παρουσία με δραστηριότητες από το 1990 στον Καναδά και εξαγωγές σε Αιθιοπία, Βουλγαρία, Καναδά, Κύπρο, Ρουμανία, Εκουαδόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.