ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ. Βρούτσης: “Καμία μείωση του κατώτατου μισθού μέχρι το 2016”

Γ. Βρούτσης: “Καμία μείωση του κατώτατου μισθού μέχρι το 2016”

Την εκτίμηση ότι το 2013 ο κοινωνικός προϋπολογισμός (κρατικές δαπάνες για συντάξεις- επιδόματα, κλπ) θα εμφανίσει για πρώτη φορά πλεόνασμα, της τάξης των 2 δισ. ευρώ, έκανε ο υπουργός Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης, ανοίγοντας νωρίτερα το πρωί τις εργασίες του 2ου ετήσιου συνεδρίου LABOR & INSURANCE με θέμα, «Αγορά Εργασίας: Πώς θα Συμβάλλει στην Οικονομική Ανάπτυξη;», που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του κατωτάτου μισθού και τόνισε, ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με την τρόικα και θα παραμείνει σταθερός ως το τέλος του μεσοπρόθεσμου προγράμματος το 2016.

Κάλεσε επίσης τις επιχειρήσεις να ενταχθούν στις εργοδοτικές οργανώσεις ώστε να διαχέονται οι ρυθμίσεις που θα συμφωνούνται μεταξύ των κοινωνικών εταίρων ως όροι της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σε όλους τους εργαζόμενους.

Ο υπουργός Εργασίας αναγνώρισε, ότι τα μέτρα είναι δύσκολα καθώς, όπως είπε, «τα τελευταία χρόνια έχουν ληφθεί μέτρα 60 δισ. ευρώ που αντιστοιχούν στο 30% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος» (ΑΕΠ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.