Συνεχίζει τα «όχι» ο ανθέλληνας Σόιμπλε

Συνεχίζει τα «όχι» ο ανθέλληνας Σόιμπλε

Την αντίθεσή του στο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων του δημόσιου τομέα επανέλαβε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σήμερα στο πλαίσιο οποιασδήποτε λύσης συμφωνεί για τη χώρα μας.

«Τη στιγμή που θα αποφασίσουμε να δώσουμε στην Ελλάδα ένα νέο κούρεμα, δε θα μπορέσουμε να παράσχουμε επιπλέον εγγυήσεις και αυτό είναι λογικό επειδή οι εγγυήσεις δίνονται όταν είναι βέβαιο ότι μπορεί να αποπληρωθεί στο ακέραιο το χρέος», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά την άκαμπτη θέση της χώρας του στο θέμα.

Πρόσθεσε πάντως ότι οι καταστροφικές προβλέψεις κάποιων οικονομολόγων πριν το προηγούμενο κούρεμα αποδείχτηκαν λανθασμένες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.