ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΣΕΤΕ: Η ανάπτυξη του τουρισμού απαιτεί σταθερότητα ηγεσίας

ΣΕΤΕ: Η ανάπτυξη του τουρισμού απαιτεί σταθερότητα ηγεσίας

«Από το 1992 μέχρι το 2012 έχουμε μετρήσει 54 διαφορετικά πρόσωπα –υπουργούς, υφυπουργούς, γραμματείς- με αρμοδιότητα τον ελληνικό τουρισμό και με μέσο όρο παραμονής τους έξι μήνες. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο τουρισμός χρειάζεται σταθερή ηγεσία. Για να τρέξει γρήγορα, χρειάζεται να τεθεί υπό την εποπτεία του πρωθυπουργού, όπως έκανε η Τουρκία πριν από λίγα χρόνια και δεν τη βλέπουμε πια, τόσο μακριά που έχει φύγει».

Ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Γεώργιος Δρακόπουλος, με αυτή τη δήλωση αιτιολόγησε τη θέση του φορέα για τη θεσμοθέτηση μόνιμης θέσης γενικού γραμματέα Τουρισμού, με τουλάχιστον πενταετές συμβόλαιο, ώστε να υπάρχει συνέχεια στην ασκούμενη πολιτική.

«Προτιμούμε να είμαστε ιδιοκτήτες περιπτέρου, παρά μέτοχοι σε σούπερ μάρκετ»

Μιλώντας σε συνέδριο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia, ο ίδιος επεσήμανε ότι εξίσου βασικό είναι να αλλάξει και η νοοτροπία των φορέων του τουρισμού και να υπάρξει στενότερη συνεργασία, καθώς «στην Ελλάδα προτιμούμε να είμαστε ιδιοκτήτες περιπτέρου, παρά μέτοχοι σε σούπερ μάρκετ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.