ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εφάπαξ: Ολόκληρο το ποσό έως το τέλος του 2013

Εφάπαξ: Ολόκληρο το ποσό έως το τέλος του 2013

Το ποσό του εφάπαξ θα δοθεί ολόκληρο κατά σειρά προτεραιότητας αλλά με απώλειες έως 23.000 ευρώ στους δημοσίους υπαλλήλους.

Όπως αναφέρουν “ΤΑ ΝΕΑ”, χθες αποφασίστηκε η διαδικασία καταβολής των ληξιπρόθεσμων εφάπαξ, συνολικού ποσού 1,3 δισ. ευρώ, σε περίπου 70.000 δικαιούχους. Για να αρχίσει η διαδικασία εξόφλησης, αναμένεται η καταβολή της δόσης των 34,4 δισ. ευρώ από την τρόικα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ποσό της ληξιπρόθεσμης οφειλής θα καταβληθεί, όπως είπαμε ολόκληρο σε κάθε έναν δικαιούχο και με σειρά προτεραιότητας. Το σχέδιο για την καταβολή των εφάπαξ αφορά όχι μόνο τους δημοσίους υπαλλήλους (Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων) αλλά και τους συνταξιούχους της ΔΕΗ, τους πολιτικούς υπαλλήλους του Μετοχικού Ταμείου (ΜΤΠΥ) καθώς και τους υπαλλήλους του ΙΚΑ.

Η εξόφληση των εφάπαξ θα γίνει μέχρι τα τέλη του 2013, ενώ για το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσιών Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ) θα διανεμηθούν 1,138 δισ. ευρώ από την καταβολή της δόσης, σε 40.228 δικαιούχους έως τα τέλη του 2013. Πρόκειται για εφάπαξ που οφείλονται από το 2010.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.