ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνάντηση Τσίπρα με τον πρέσβη της Κούβας

Συνάντηση Τσίπρα με τον πρέσβη της Κούβας

Συνάντηση με το νέο πρέσβη της Δημοκρατίας της Κούβας στην Αθήνα, Osvaldo J. Cobacho Martinez, είχε σήμερα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, οι δύο πλευρές ανέλυσαν σε βάθος τις σύνθετες και πολύπλοκες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις που ταλανίζουν την Ευρώπη.

Ειδικότερα, από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον πρέσβη “για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός και τις διαστάσεις της ανθρωπιστικής κρίσης που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα”, τονίζοντας “τη σημασία του να εισακουστούν οι εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, οι οποίες θα ανοίξουν το δρόμο για την υπέρβαση από τη σημερινή κρίση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”.

Ο κ. Martinez, “για άλλη μία φορά, τόνισε τις πολύ καλές σχέσεις του Κ.Κ. Κούβας και του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, καθώς και την ανάγκη αυτές οι σχέσεις να ενισχυθούν”, ενώ, τέλος, “οι δύο πλευρές διαπίστωσαν από κοινού τα σημεία και τους τομείς της αναγκαίας συνεργασίας των δύο χωρών και λαών”. Στη συνάντηση συμμετείχε ο συντονιστής της Γραμματείας του Τμήματος Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, Κώστας Ήσυχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.