ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άσμουσεν: Όχι νέα διαγραφή του Ελληνικού χρέους

Άσμουσεν: Όχι νέα διαγραφή του Ελληνικού χρέους

Τις συζητήσεις περί νέας διαγραφής ελληνικού χρέους, το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Γεργκ Άσμουσεν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild, τις χαρακτηρίζει ως «λανθασμένες».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Άσμουσεν υποστηρίζει ότι με το πρόγραμμα επαναγοράς θα γίνει σημαντική μείωση του χρέους, ενώ επισημαίνει ότι είναι αποφασιστικής σημασίας η πλήρης εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί.

Στην ίδια συνέντευξη, ερωτώμενος εάν το ευρώ κινδυνεύει να καταρρεύσει εξαιτίας της Γαλλίας, ο κ. Άσμουσεν απαντά κατηγορηματικά αρνητικά.

«Αποκλείεται. Έχουμε όλοι μεγάλο συμφέρον για μια οικονομικά ισχυρή και υγιή Γαλλία. Διαφορετικά, η νομισματική και οικονομική ένωση δεν λειτουργεί. Αυτό το γνωρίζουν και οι Γάλλοι, είμαι λοιπόν βέβαιος ότι θα προχωρήσουν στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις» δηλώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.