ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στα ΗΑΕ για… μπίζνες ο υφ. Ανάπτυξης

Στα ΗΑΕ για… μπίζνες ο υφ. Ανάπτυξης

Επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη 50 μεγάλων επιχειρήσεων από τον χώρο των επενδύσεων, των χρηματοοικονομικών, της ενέργειας, του τουρισμού, της ναυτιλίας και των κατασκευών θα έχει την Τετάρτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νότης Μηταράκης ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συνοδευόμενος από στελέχη του Οργανισμού Invest In Greece και του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Αμπου Ντάμπι θα έχει συναντήσεις με τον βοηθό υπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για οικονομικές υποθέσεις των Εμιράτων, Χαλίντ αλ Γκαλθ, με την υπουργό Επικρατείας και διευθύνουσα σύμβουλο της ανώτατης επιτροπής του Dubai Expo 2020, Ριμ αλ Χασεμί, τον βοηθό υπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για Ενέργεια και Κλιματική Αλλαγή, πρόεδρο της κρατικής εταιρείας Masdar, καθώς και πρόεδρο της Αρχής Διαχείρισης Λιμένων Σουλτάν αλ Τζαμπέρ και με τον υφυπουργό Εξωτερικού Εμπορίου Αμπντάλα Σάλεχ.

Στόχος της ελληνικής αποστολής είναι να παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες και προοπτικές που δημιουργούνται στην Ελλάδα σε εν δυνάμει επενδυτές και για τον λόγο αυτό θα παρουσιαστεί λίστα με ώριμα προς αξιοποίηση ακίνητα από το ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις στρατηγικές επενδύσεις.

Μάλιστα, στην ειδική εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι κρατικών οργανισμών, επενδυτικών ταμείων και ιδιωτικών ομίλων και επιχειρήσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι International Golden Group, Abu Dhabi Capital Group, Abu Dhabi Fund for Development, DP World, Abu Dhabi Ports Company, Abu Dhabi Investment Authority, Abu Dhabi Tourism Authority, Abu Dhabi Petroleum Company, Emirates Investment Authority, Capital Investment LLC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.