ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υφυπουργός οικονομικών : Κάθε τρεις μήνες θα μετακινούνται οι εφοριακοί

Υφυπουργός οικονομικών : Κάθε τρεις μήνες θα μετακινούνται οι εφοριακοί

Τη μετακίνηση των εφοριακών κάθε τρεις μήνες προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, σε δηλώσεις του στο Mega.

O υφυπουργός διέψευσε ότι οι καθαιρέσεις 165 διευθυντών, υποδιευθυντών και προϊσταμένων τμημάτων εφοριών, που προκάλεσαν ενδοκυβερνητική κρίση, ήταν αποτέλεσμα κομματικών επιλογών.

Παράλληλα, ο κ. Μαυραγάνης δήλωσε πως δεσμεύεται, να γίνονται, οι  όποιες μετακινήσεις, στο μέλλον, με αξιοκρατικά κριτήρια.

Ακόμα, ο υπουργός μιλώντας για τις αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα, είπε ότι πρώτα θα προχωρήσει η επέκταση της εφαρμογής των αντικειμενικών αξιών σε περιοχές που δεν υπάγονται στο σύστημα και σε δεύτερη φάση θα υπάρξει αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων.

Την ένταξη όλων των περιοχών της χώρας στο σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού, μέσα στο 2013, εξήγγειλε ο κ. Μαυραγάνης.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το εάν θα αυξηθούν οι αντικειμενικές τιμές μέσα στο 2013, σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τέτοιο στόχο. Για να πάμε σε ένα αυτόματο μηχανισμό αναπροσαρμογής θα πρέπει να εντάξουμε όλες τις περιοχές. Δεν μπορείς να αφήσεις έξω περιοχές».

Ο υφυπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και στο θέμα των αποδείξεων ξεκαθαρίζοντας ότι μισθωτοί και συνταξιούχοι θα έχουν και το 2013 την υποχρέωση να συλλέγουν αποδείξεις, ώστε να μην επιβαρυνθούν με πρόσθετο φόρο.

«Οι μισθωτοί πρέπει να μαζεύουν αποδείξεις για το 2013» είπε, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό πρέπει να γίνεται ανεξαρτήτως εισοδήματος, στο πλαίσιο της αύξησης της φορολογικής συμμόρφωσης ως προς την είσπραξη του ΦΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.