ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο «παρά 1» δεν μπήκανε στην αγορά 21 τόνοι καφέ «no name»

Στο «παρά 1» δεν μπήκανε στην αγορά 21 τόνοι καφέ «no name»

Νέο πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας παραποιημένων προϊόντων κατάφερε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ.

Συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα από 13 – 14 Σεπτεμβρίου 2018, κλιμάκια υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής και Μακεδονίας, διενέργησαν ελέγχους σε δύο επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Μετά την έρευνα αυτή:

1. Κατέσχεσαν, σε επιχείρηση χονδρεμπορίου ειδών Super Market, στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης:

α) Δεκαέξι χιλιάδες τετρακόσια πέντε (16.405) κιλά στιγμιαίου καφέ χύμα,

β) διακόσια είκοσι οκτώ (228) κιλά συσκευασμένου στιγμιαίου καφέ (415 τεμάχια),

γ) τρεις χιλιάδες τριακόσια ογδόντα τρία (3.383) κιλά συσκευασμένου καφέ (5.958 τεμάχια), επώνυμης αλλοδαπής εταιρείας

δ)πενήντα επτά (57) κιλά συσκευασμένου στιγμιαίου καφέ (105 τεμάχια), επώνυμης αλλοδαπής εταιρείας του χώρου

ε) μεγάλη ποσότητα αυτοκόλλητων σημάτων καθώς και ετικέτες επικόλλησης που χρησιμοποιούνται σε συσκευασίες άλλης επώνυμης αλλοδαπής εταιρείας καφέ,

στ) ένα μηχάνημα τυποποίησης-συσκευασίας καφέ και

ζ) ένα μηχάνημα άλεσης – επεξεργασίας καφέ.

Το σύνολο των εμπορευμάτων και τα μηχανήματα κατασχέθηκαν για παραβίαση των διατάξεων περί λαθρεμπορίας, καθόσον για τις ανωτέρω ποσότητες καφέ, ζητήθηκαν και δεν προσκομίσθηκαν τα παραστατικά νόμιμης εισαγωγής καθώς και τα αποδεικτικά καταβολής των αναλογούντων δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Β. σε αδήλωτη αποθήκη επιχείρησης εμπορίου ενδυμάτων, στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, κατέσχεσαν 410 τεμάχια ειδών ένδυσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με δηλώσεις – πραγματογνωμοσύνες των νομίμων δικαιούχων των σημάτων, έφεραν πλαστά σήματα γνωστών οίκων του εξωτερικού (απομιμητικά). Τα προϊόντα καταστράφηκαν επιτόπου, κατ΄ εφαρμογή του Ν.4155/2013 περί παραεμπορίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.