ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Νέο αλαλούμ στις εφορίες της Αττικής: Κλειστές λόγω συγχώνευσης

Νέο αλαλούμ στις εφορίες της Αττικής: Κλειστές λόγω συγχώνευσης

Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη, τέσσερις ΔΟΥ της Αττικής, λόγω διαδικασιών συγχωνεύσεων. Πρόκειται για τις Δ.Ο.Υ.

• ΣΤ΄ Αθηνών που συγχωνεύεται με την Α’ Αθηνών

• Δ΄ Πειραιά που συγχωνεύεται με την Ε΄ Πειραιά.

Οι νέες Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών και Ε’ Πειραιά θα επαναλειτουργήσουν από τις 22.10.2018, ενώ η ΣΤ’ Αθηνών και Δ΄Πειραιά κλείνουν οριστικά, λόγω της συγχώνευσης.
Ενόψει των αλλαγών αυτών, η ΑΑΔΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τους φορολογούμενους των προαναφερόμενων Δ.Ο.Υ., σύμφωνα με την οποία:
1. Δε θα είναι δυνατή η οριστικοποίηση των δηλώσεων Φ.Ε.Φ.Π. φορολογικών ετών 2015-2017 καθώς και η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης δηλώσεων Ε9 ετών 2014- 2018, από την Τετάρτη 17.10.2018 ώρα 23:00 έως τη Δευτέρα 22.10.2018 ώρα 12:00 το μεσημέρι.

2. Η υποβολή αίτησης για ρύθμιση οφειλών των ανωτέρω Δ.Ο.Υ. καθώς και η πληρωμή των οφειλών αυτών με τη χρήση καρτών πληρωμών στην προσωποποιημένη πληροφόρηση του TAXISnet, δε θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 18.10.2018 ώρα 9:00 π.μ. έως τη Δευτέρα 22.10.2018 ώρα 12:00.

Ωστόσο, για όλους τους φορολογούμενους ανεξαρτήτως ΔΥΟ, η υποβολή δηλώσεων Φ.Π.Α. και ανακεφαλαιωτικών πινάκων V.I.E.S. δε θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 18.10.2018 μεταξύ 10:00-16:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) προχώρησε σε συγχωνεύσεις συγκεκριμένων Δ.Ο.Υ. στο νομό Αττικής, στο πλαίσιο διασφάλισης της αποτελεσματικότερης λειτουργίας των Δ.Ο.Υ., με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω της συγκέντρωσης ανθρώπινων και υλικών πόρων σε ενισχυμένες Δ.Ο.Υ., καθώς και την εξοικονόμηση δαπανών και ανθρώπινου δυναμικού για την υποστήριξη άλλων ελεγκτικών υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.