Ο Μ.Σαλβίνι φιλάει τον Σταυρό: Στην Ελλάδα ο Α.Τσίπρας προωθεί το «ουδετερόθρησκο» κράτος (φωτό)

Ο Μ.Σαλβίνι φιλάει τον Σταυρό: Στην Ελλάδα ο Α.Τσίπρας προωθεί το «ουδετερόθρησκο» κράτος (φωτό)

Την στιγμή που στην Ελλάδα ο Α.Τσίπρας επιδιώκει να δημιουργήσει ένα «ουδετερόθρησκο» κράτος εκριζώνοντας την Ορθοδοξία στην Ιταλία ο Μ.Σαλβίνι δεν διστάζει να δείξει την προτίμησή του στον Χριστιανισμό και στην χριστιανική παράδοση.

Μια κυρία του δίνει έναν Σταυρό και αυτός αμέσως δημόσια τον φιλάει εκφράζοντας την πίστη του στον Θεάνθρωπο.

Ήταν γνωστή άλλωστε η παρέμβασή του για το ζήτημα του σπασμένου Σταυρού στην Λέσβο.

Tότε όχι μόνο αναφέρθηκε στην βεβήλωση του Σταυρού στην Λέσβο αλλά «έκρουσε» των κώδωνα του κινδύνου στην ελληνική κοινωνία που τελεί σε λήθαργο ότι «χωρίς ρίζες η Ελλάδα θα χαθεί, είναι μεγάλη ηλιθιότητα να επιτίθεται κάποιος στις ρίζες του, είστε κοινωνία χωρίς μέλλον».

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο twitter είπε «Ο Σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν άρεσε σε μια ΜΚΟ και τον κατεδάφισαν, τι ηλιθιότητα. Μια κοινωνία που επιτίθεται στις δικές της ρίζες, είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Ελπίζω οι κάτοικοι της περιοχής να τον ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο Σταυρό στο ύψωμα πάνω από την θάλασσα»

«La croce infastidisce gli immigrati”, non piaceva a una Ong e la abbattono. Che idiozia!!! Una società che offende le proprie radici è una società SENZA FUTURO. Spero gli abitanti del luogo rimettano in piedi questa splendida croce a picco sul mare.» ήταν το ακριβές μήνυμα στα ιταλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

%20https://twitter.com/matteosalvinimi/status/1064498216324997122

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.