Αυτήν την εβδομάδα πληρώνεται το επίδομα παιδιού

Αυτήν την εβδομάδα πληρώνεται το επίδομα παιδιού

Συγκεκριμένα, το επίδομα πιστώνεται αύριο Τρίτη 27/11/18, ενώ το ποσό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Όσοι υπέβαλαν τις αιτήσεις τους θα συμπεριληφθούν στην πληρωμή της 5ης δόσης, ενώ θα λάβουν και τα χρήματα των προηγούμενων δόσεων του επιδόματος παιδιού για το 2018.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της αίτησης Α21 είναι κλειστή από τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας και ενώ όπως τονίζει ο ΟΠΕΚΑ, φέτος οι αιτήσεις ολοκληρώνονται στο τέλος του 2018 και όχι το πρώτο 15μερο του 2019. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί και πάλι, μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι νέες αιτήσεις θα γίνονται έως 31 Δεκεμβρίου 2018, για όλους όσους δεν έχουν υποβάλει αίτηση Α21 φέτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.