ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Που οδηγεί το θρίλερ με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Που οδηγεί το θρίλερ με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

  Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μετά την παράταση στη διαδικασία που επέβαλε η τρόικα, η οποία ζήτησε να ενημερωθεί για το business plan που έχει ετοιμάσει το ΤΧΣ πριν αποφανθεί για την τύχη του.

  Πηγές κοντά στη διαπραγμάτευση κάνουν λόγο για απαίτηση της τρόικας για περισσότερες απολύσεις, ενώ και η ΕΚΤ απειλεί να διακόψει τη χρηματοδότηση από τον μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας της ΤτΕ εάν δεν βρεθεί σύντομα λύση.

  Πληροφορίες από την Τράπεζα της Ελλάδος υποστηρίζουν ότι οι τελικές ανακοινώσεις αναμένονται την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη, συμπληρώνοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ο σχεδιασμός και-εφόσον δεν υπάρξει ικανοποιητική προσφορά- η τράπεζα θα διασπαστεί και το υγιές κομμάτι θα περάσει στο ΤΧΣ.

  Ωστόσο, κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι η τρόικα με αυτή την κίνηση πιστεύει ότι μπορεί να πιεστεί η Alpha Bank και να βελτιώσει την προσφορά της. Σημειώνουν, μάλιστα, με νόημα ότι κανείς άλλος δεν το πιστεύει αυτό! Κύκλοι της αγοράς, όμως, δηλώνουν πως δεν θα εκπλαγούν εάν Εθνική και Alpha Bank υποβάλουν νέες προσφορές. Άλλωστε, αυτή είναι και η κυβερνητική επιθυμία, να λυθεί η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου οριστικά με την πώλησή του σε έναν μεγάλο όμιλο αντί της μεταβατικής λύσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.