Επίδομα ενοικίου: Τέλη Φεβρουαρίου ξεκινά η κατάθεση αιτήσεων

Επίδομα ενοικίου: Τέλη Φεβρουαρίου ξεκινά η κατάθεση αιτήσεων

Μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων για την καταβολή του επιδόματος ενοικίου.

Δεσμεύτηκαν 300 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Εργασίας, για να καλυφθεί από τον ΟΠΕΚΑ η δαπάνη για την καταβολή του επιδόματος ενοικίου 2019 στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, πρόκειται για το ποσό που θα δοθεί σε περίπου 300.000 νοικοκυριά για το επίδομα ενοικίου.

Όπως όλα δείχνουν, μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις.

Οι αιτήσεις για το επίδομα ενοικίου 2019 θα γίνονται σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα που είναι ήδη έτοιμη και είναι παρόμοια με αυτή του ΚΕΑ και του Κοινωνικού Μερίσματος. Μέσω της ίδιας πλατφόρμας θα γίνονται και οι απαραίτητες διασταυρώσεις για τα μισθωτήρια συμβόλαια με χρήση στοιχείων του Taxisnet.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επίδομα ενοικίου αποτελεί μια σημαντική ελάφρυνση στο εισόδημα των περίπου 300.000 οικογενειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.