ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΔΕΗ: «Ορθάνοιχτο» το ενδεχόμενο αύξησης των τιμών – Οι δηλώσεις «ηλεκτροπληξία» του προέδρου

ΔΕΗ: «Ορθάνοιχτο» το ενδεχόμενο αύξησης των τιμών – Οι δηλώσεις «ηλεκτροπληξία» του προέδρου

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει αύξηση στην τιμή του ρεύματος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση grtimes.gr, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ επεσήμανε ότι «θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα αυξηθεί η τιμή του ρεύματος, πάντως το ρεύμα είναι φθηνότερο τώρα και θα παραμείνει φθηνότερο από ότι το παραλάβαμε».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Παναγιώτης σημείωσε πως σύντομα θα γίνει ο επόμενος διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ την οποία επιδιώκει η επιχείρηση καθώς τη συνδυάζει με τη στροφή στην πράσινη ενέργεια.

Όπως ο ίδιος αναφέρει «είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα όταν όλη η Ευρώπη μιλάει για απομάκρυνση από το λιγνίτη. Όμως οι μονάδες αυτές είναι πια κερδοφόρες και η Ελλάδα θα χρειάζεται το λιγνίτη τουλάχιστον για τα επόμενα 20 χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφορικά με τα τιμολόγια, ο επικεφαλής της ΔΕΗ τονίζει ότι δεν πρόκειται να καταργηθεί η έκπτωση για τους συνεπείς πελάτες, για επιδιόρθωση όμως μπορεί να επανεξεταστεί το ποσοστό που είναι σήμερα 15%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.