ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Νέας Υόρκης από τη Norwegian από 1η Ιουλίου

Απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Νέας Υόρκης από τη Norwegian από 1η Ιουλίου

Την απευθείας σύνδεση Αθήνας-Νέας Υόρκης (αεροδρόμιο John F. Kennedy) ανακοίνωσε σήμερα η Norwegian, μία εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων.

Οι πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη θα εκτελούνται από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, τέσσερις φορές την εβδομάδα και οι τιμές ξεκινούν από 169,90 ευρώ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή απευθείας πτήσεων από την Αθήνα προς το Όσλο της Νορβηγίας, τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, την Κοπεγχάγη της Δανίας και το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο και με τιμές ξεκινούν από 58,57 ευρώ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα ισχύσει καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο, έως το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ενώ θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Ο Matthew Wood, Norwegian SVP, Commercial Long Haul & New Markets, ανέφερε: «Ήδη εξυπηρετούμε τους περισσότερους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς από την Ισπανία έως τη Σουηδία και τώρα η Αθήνα γίνεται μία συναρπαστική προσθήκη στο υπερατλαντικό δίκτυό μας. Θα είναι ο 13ος απευθείας ευρωπαϊκός προορισμός μας προς τη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.