Στο στόχαστρο του Τούρκου κροίσου Φερίτ Σαχένκ η μαρίνα Αλίμου

Στο στόχαστρο του Τούρκου κροίσου Φερίτ Σαχένκ η μαρίνα Αλίμου

Τη μαρίνα Αλίμου έχει βάλει στο μάτι ο Τούρκος κροίσος Φερίτ Σαχένκ και αναμένεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Μετά την πώληση του «Χίλτον», ο Τούρκος κροίσος Φερίτ Σαχένκ βάζει πλώρη για την απόκτηση ενός άλλου φιλέτου στην Ελλάδα, τη μαρίνα Αλίμου. Ο Φερίτ Σαχένκ, ο οποίος κατέχει ήδη το 51% των μαρίνων στην Αττική, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Open Tv Μαρία Ζαχαράκη, διεκδικεί τη μαρίνα του Αλίμου μαζί με την ελληνική εταιρεία «ΛΑΜΔΑ». Το όνομα του κονσόρτιουμ είναι ‘’LAMDA DOGUS MARINA INVESTMENT’’.

Ο Φερίτ Σαχένκ με τον όμιλο ‘’Doğuş’’ θεωρείται ο πλουσιότερος άνδρας στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια. Οι πολιτικές του προτιμήσεις συνάδουν με την παρούσα κυβέρνηση στην Τουρκία.

Στον διαγωνισμό συμμετέχει και άλλος ένας ισχυρός τουρκικός όμιλος, ο όμιλος Κοτς, που συμπράττει με την ελληνική εταιρεία «Ακτωρ». Αντίστοιχα, ο όμιλος Κοτς (Koç) θεωρείται από τα πιο παλιά «τζάκια» της Τουρκίας, με «κοσμική», πολιτική κοσμοθεωρία, αλλά με αμέτρητες επενδύσεις σε κάθε τομέα της Οικονομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας Κοτς έχει πολύ καλές και στενές σχέσεις με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο διαγωνισμός που έχει προκηρύξει το ΤΑΙΠΕΔ βρίσκεται στην τελική ευθεία και σε λίγες ημέρες θα γίνει γνωστό ποιος από τους 3 διεκδικητές, ανάμεσά τους και οι 2 Τούρκοι επιχειρηματίες, θα κερδίσει τη μεγαλύτερη μαρίνα των Βαλκανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.