Βγήκαν στην αγορά: Έτσι θα είναι τα νέα πιτόγυρα μετά την αύξηση στην τιμή τους (φωτο)

Βγήκαν στην αγορά: Έτσι θα είναι τα νέα πιτόγυρα μετά την αύξηση στην τιμή τους (φωτο)

Στα τρία ευρώ θα πωλείται, κατά πάσα πιθανότητα, τον πιτόγυρο, τυλιχτό σουβλάκι ή όπως αλλιώς το λέει ο καθένας, από την πρώτη Μαΐου και αυτό είναι το σπουδαιότερο νέο της ελληνικής επικαιρότητας, πάνω από μαύρες τρύπες, φωτιές στην Παναγιά των Παρισίων και ψηφοδέλτια για τις εκλογές.

Η αύξηση στην τιμή του κρέατος και στη φορολογία του, ακόμα μία φορά θα επιβαρύνει, όπως φαίνεται, το καταναλωτικό κοινό για ένα φαγητό που για κάποιους μας είναι σχεδόν ιερό, είναι σύντροφος, είναι ο καλύτερός μας φίλος και λίγα λέω.

Οι αντιδράσεις στο άκουσμα της είδησης ήταν απερίγραπτες, τα social media πήραν φωτιά, οι εκδηλώσεις απογοήτευσης σε όλη την επικράτεια πήραν τη μορφή χιονοστοιβάδας και η Πρωτομαγιά του 2019 θα είναι εκτός από αργία και ημέρα πένθους για την τσέπη πολλών, αφού το 30% περίπου της αύξησης, για το πρώτο σε δημοτικότητα φαγητό, είναι αβάστακτο.

Πώς όμως θα σερβίρονται τα νέα σουβλάκια μετά από αυτή την οργιώδη αύξηση της τιμής τους; Θα παραμείνουν ταπεινά ή θα πάρουν πάνω τους και οι καταστηματάρχες θα τα παρουσιάζουν αλλιώς; Θα πρέπει να ξεχάσουμε το πιτόγυρο όπως το γνωρίσαμε;

Αυτά είναι τα νέα πιτόγυρα και οι νέοι τρόποι σερβιρίσματός τους από την πρώτη Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Menshouse

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.