ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κοινωνικός Τουρισμός: Ποια είναι τα προγράμματα που «τρέχουν» – Μέχρι πότε πρέπει να κάνετε αιτήσεις

Κοινωνικός Τουρισμός: Ποια είναι τα προγράμματα που «τρέχουν» – Μέχρι πότε πρέπει να κάνετε αιτήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ και της Αγροτικής Εστίας. Την ίδια στιγμή, από σήμερα αρχίζει και η αντίστοιχη διαδικασία για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ. Από τις συγκεκριμένες δράσεις ωφελούνται περισσότεροι από 231.000 εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και τα μέλη των οικογενειών τους.

Συγκεκριμένα, σημερα αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για την κατασκηνωτική περίοδο 2019 όλων των εντασσόμενων πρώην φορέων στο Υπερταμείο. Η περίοδος υποβολής για την πρώτη κατασκηνωτική περίοδο θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Από τη Δευτέρα 17 έως τις 28 Ιουνίου θα αρχίσει η αντίστοιχη διαδικασία για τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη κατασκηνωτική περίοδο.

Επίσης, την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αιτήσεων για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (oaed.gr).

Ποιες είναι οι επιδοτήσεις
Η επιδότηση κυμαίνεται από 19,5 έως 26 ευρώ την ημέρα για ξενοδοχεία 1 έως 5 αστέρων, αντίστοιχα, από 14 έως 23,5 ευρώ για καταλύματα 1 έως 5 «κλειδιών», στα 18 ευρώ την ημέρα για επιπλωμένα σπίτια και τα 9 ευρώ για οργανωμένες κατασκηνώσεις. Τα ποσά προσαυξάνονται από 2 έως 10 ευρώ την ημέρα για διακοπές σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου, ολοκληρώνεται και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μέσω ΚΕΠ για τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας 2019. Συνολικά μέσω της Αγροτικής Εστίας θα υλοποιηθούν τα εξής προγράμματα:

  • Κοινωνικός Τουρισμός εξαήμερων διακοπών για 53.000 δικαιούχους (10/7/2019 έως 10/5/2020).
  • Ιαματικός Τουρισμός για 4.000 συνταξιούχους με 6ήμερες διακοπές (10/7/2019 έως 8/5/2020)
  • Τετραήμερες εκδρομές για 12.500 δικαιούχους (10/7/2019 έως 8/5/2020).
  • Παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα έως 16 ημερών για 1.500 παιδιά 6 έως 16 ετών (20/6/2019 έως 9/9/2019).
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.