ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κ.Μίχαλος: «Χαριστική βολή στην αγορά ακινήτων»

Κ.Μίχαλος: «Χαριστική βολή στην αγορά ακινήτων»

  Τη χαριστική βολή στην αγορά ακινήτων εκτιμά ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ότι θα φέρουν τα σενάρια για το ύψος του νέου ενιαίου φόρου στα ακίνητα.

  «Τα σενάρια που εξετάστηκαν στη σύσκεψη για το ύψος του νέου ενιαίου φόρου στα ακίνητα, αν υλοποιηθούν θα καταφέρουν τη χαριστική βολή στην αγορά ακινήτων και θα φέρουν σε πλήρη οικονομικό αδιέξοδο το σύνολο των ιδιοκτητών ακινήτων της χώρας», δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΕΒΕΑ, με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών για τον νέο ενιαίο φόρο στα ακίνητα.

  Όπως είπε ο κ. Μίχαλος, «το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης πρέπει να κατανοήσει ότι η εισπρακτική πολιτική που υλοποιεί, όχι μόνο αποτελεί φραγμό σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, αλλά δεν πρόκειται και να αποδώσει τα αναμενόμενα έσοδα, καθώς φυσικά και νομικά πρόσωπα είναι αδύνατον να ανταποκριθούν στη χιονοστιβάδα αυτή των νέων υπέρογκων φόρων».

  Ιδιαίτερα στον τομέα της κτηματαγοράς και της οικοδομικής δραστηριότητας, είπε, θα πρέπει να ακολουθηθεί μια νέα φορολογική πολιτική «που θα οδηγήσει στην επανεκκίνηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στους συγκεκριμένους κλάδους, οι οποίοι αναμφίβολα μπορούν να συνεισφέρουν πολλά, τόσο στη δημιουργία υπεραξιών όσο και στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.